Funder Skovvej 164

192 spændende kvadratmeter med mange flotte detaljer bygget på Funder Skovvej ved Silkeborg. Centrum er alrummet – herfra to trin op til den hævede stue og smukt adskilt med den listebeklædte skillevæg, hvori der er integreret en biopejs.

Huset forenes på bedste vis med den smukke natur udenfor – de listebeklædte elementer indenfor går igen udenfor på den overdækkede terrasse og de store vinduespartier trækker nærmest naturen indendøre.

De 192 kvadratmeter rummer tre værelser, to badeværelser, bryggers, højloftet entre, soveværelse med walk-in closet samt stort alrum og stue. Meget veludnyttet og rummeligt.

Nørremøllevej Nord 3

At bo ned til søerne i Viborg står øverst på listen over gode beliggenheder. Her opførte vi i 2019 et rigtig lækkert hus i to plan tegnet af Mogens Starcke fra M2 Plus. Huset er bygget ind i skrænten og har den skønneste udsigt over Nørresø.

Vi arbejder på en beskrivelse af huset – kig forbi senere.

Hovvænget 11

Lidt uden for Skive, i en mindre by der hedder Hem, afleverede vi i foråret 2019 denne etplansvilla på 185 veludnyttede kvadratmeter samt en integreret garage på 50 kvadratmeter. Huset er muret med en mørk sten med en midterkube beklædt med cedertræsstokke, der giver et elegant udtryk til huset. Ud mod haven er der en større overdækket terrasse – her er taget svævende ligeledes med cedertræsstokke på både væg og loft.

Indenfor er der valgt et spændende og elegant New Yorker gulv i poleret beton, hvilket overflødiggør fejelister og giver et meget stilrent look.

Ferskenvej 61

På Ferskenvej 61 i Aalborg har vi opført denne etplansvilla på 220 m2 samt 50 m2 integreret garage. Huset har et karakteristisk indgangsparti med rundvægge, hvilket også går igen et enkelt sted inde i huset.

Midterkuben, som er beklædt med Falzonal – et aluminiumsmateriale der holder farven og er vedligeholdelsesfrit, har en lofthøjde på 3,4 meter, hvilket skaber et skønt og rummeligt køkkenalrum. Inventaret er gennemgående fra Svane.

Stenen der er benyttet er en Randers Tegl 473 Como samt felter med Bellagio RT 472.

Lynggaardsvænget 9

På en 1.800 m2 stor hjørnegrund på Lysgaardsvænget i Sejs ved Silkeborg byggede vi i 2017 en 201 m2 stor étplansvila med en 10 m2 overdækket terrasse.

Huset, som består af tre kuber, er muret i en sort sten fra Randers Tegl (RT601) brudt af beklædning med cedertræsstokke.

Lofthøjden i midterkuben er på 3,4 meter og 2,6 meter i resten af huset.

HTL Totalbyg

Spurvelunden 9

I Viborgs sydlige bydel byggede vi denne kvalitetsvilla på 231 m2 fordelt over to med en integreret dobbelt garage på 59 m2 i husets underetage samt et udhus på 16 m2.

Fra garagen er der direkte indgang til bryggers og værksted. Fra bryggerset går man videre ind i en fordelergang, der giver adgang til fire store børneværelser og et badeværelse. I den højloftede hall er der indgangsdør og en trappe der fører op til førstesalen.

Det centrale samlingspunkt er det åbne rum med køkken-alrum og stue. Det gennemgående grå newyorker-gulv giver et flot modspil til de sorte vinduesrammer og det flotte køkken med granitbordplader og elementer der går igen i badeværelser og bryggers. Der er gulvvarme på begge etager og akustiklofterne sikrer en god akustik. Der er videre udgang til en stor delvist overdækket tagterrasse. Etagen rummer desuden en forældreafdeling med soveværelse, walk-in closet samt et lækkert badeværelse med dobbeltbruser.