Projekt 20

Huset i to plan er på 207 m2 og er tegnet af M2 plus Arkitekterne. Bemærk det karakteristiske indgangsparti med buet murværk – det skaber et helt særligt udtryk både ude og inde. Vi har benyttet Thermowood stokkebeklædning i den 60 m2 store carport – her er der plads til to biler. Inderst i carporten er der også et 9 m2 skur. Huset er muret med en Randers Tegl Unika Attika med hvid fuge.

Projekt 19

Her har vi opført et skønt hus på 165 m2 med 39 m2 carport og 11 m2 skur – desuden en dejlig stor delvist overdækket terrasse, der sætter rammen om et dejligt uderum. Huset har sirbirsk lærk som underbeklædning, hvilket står i fin kontrast til den mørkglødede sten. Huset er tegnet af Mandrup Arkitekterne.

Projekt 18

Huset er tegnet af M2 plus Arkitekterne. Boligen er på 241 m2 med 47 m2 carport og 41 m2 skur. Underbeklædningen er Thermowood stokke. Huset er muret med en Randers Tegl Prima Bari med antrazitfuge, der står flot samme med det sorte falzonal alubeklædning.

Projekt 17

Huset er tegnet af Mandrup Arkitekter i Viborg. Boligen er på 199 m2 samt 45 m2 carport og 12 m2 skur. Huset er et 60´er inspireret med Thermowood stokkebeklædning som underbeklædning og på carport.

Projekt 16

Huset som er på 212 m2 er tegnet af M2 plus Arkitekterne. Derudover er der også 35 m2 kælder, 52 m2 garage og 18 m2 skur/cykelly. Huset er muret med en Randers Tegl Bellagio med to forskellige fuger – grå og antrazit. På skuret og som underbeklædning er der brugt sibirsk lærk som stokkebeklædning.

Projekt 15

Igen har M2 plus Arkitekterne været kreative og tegnet et yderst funktionelt og lækkert 60´er inspireret hus. Der er tale om en ét-plans villa på 217 m2 bolig, 19 m2 overdækkede arealer samt en stor 42 m2 carport. Den mørke facadesten er fra Strøjer Tegl, som er en flot kontrast til cedertræet, der er benyttet under udhæng samt på carport og skuret.

Projekt 14

En helt unik beliggenhed og i vores øjne også et helt unik hus! Her har M2 plus Arkitekterne virkelig slået nogle fine streger, som I kan se resultatet af her. Der er tale om en ét-plans villa på 228 m2 bolig og 38 m2 carport. Den mørke facadesten kombineret med Thermowood stokkebeklædningen passer perfekt sammen. Ja, der er virkelig tænkt over detaljerne i dette fine hus og med en panoramaudsigt til søen, var det også oplagt med stor fokus på udemiljøet. Fra den niveauopdelte træterrasse bygget op i Cumaru hårdtræ, som giver en slidstærk og ensartet terrasse, kan solen og udsigten nydes.

Projekt 13

På højene i Viborg har vi opført denne 60´er/70´er inspirerede villa med et boligareal på 203 m2 med integreret carport på 44 m2 samt garage ligeledes på 44 m2. Derudover er der overdækkede arealer på 28 m2. Huset er tegnet af Mandrup Arkitekt | Ingeniør i Viborg.

Huset er bygget med et beskyttende udhæng med cedertræsstokke som underbeklædning. Dette er en meget stilfuldt og elegant løsning, som er med til at give huset et varmt udtryk. Svane Køkkenet har leveret inventar til hele huset og vinduerne er fra Unik Funkis.

Projekt 12

Vi byggede i 2021 denne funkisvilla på 201 m2 med integreret carport på 63 m2 samt skønne overdækkede arealer på 35 m2. Kunden havde selv de grundlæggende idéer på plads og i samarbejde med Mandrup Arkitekt | Ingeniør i Viborg fik vi tegnet huset helt færdigt og klar til at opføre.

Huset er inspireret af Kunsten i Aalborg, med de hævede vinduespartier i lofthøjde, der giver et helt unikt lysindfald, sammen med det store facadeparti med vinduer fra Unik Funkis fra gulv til loft.

Der er indtænkt mange spændende detaljer i dette hus. Her kan vi blandt andet nævne det flotte vinrum opmuret i den rå facadesten, vinduer der flyder sammen med loft og gulv, et stilrent flydespartlet gulv og et flot vandskuret murværk i kombination med en reces af de rå sten, der bryder flot.

Projekt 11

På en ydergrund med udsigt til en lille hyggelig sø opførte vi i 2019 et villa på 209 m2 med integreret værksted på 51 m2 samt en carport på 42 m2. Egentlig en meget god beslutning at bygge et kombineret hobbyrum med plads til aflægning, opbevaring og cykler. Og jo, der er jo også en garageport så bilen kan komme indendørs i den kolde periode, hvis det skulle blive nødvendigt.

Huset er opført med fokus på den gode udsigt – fra det lækre køkken/alrum og stuen kan naturen nydes i fulde drag. Og bemærk lige de høje vinduespartier – de skaber et fantastisk lysindfald året rundt.

Grunden er ikke helt plan og det er blevet udnyttet med en nedsænket stue med to trin ned – det giver en god effekt. Som rumdeler står der en rå murstensvæg med indbygget biopejs til brug i de kolde måneder eller når der skal skrues op for hyggen.