Rådyret 8

På en ydergrund med udsigt til en lille hyggelig sø opførte vi i 2019 et villa på 209 m2 med integreret værksted på 51 m2 samt en carport på 42 m2. Egentlig en meget god beslutning at bygge et kombineret hobbyrum med plads til aflægning, opbevaring og cykler. Og jo, der er jo også en garageport så bilen kan komme indendørs i den kolde periode, hvis det skulle blive nødvendigt.

Huset er opført med fokus på den gode udsigt – fra det lækre køkken/alrum og stuen kan naturen nydes i fulde drag. Og bemærk lige de høje vinduespartier – de skaber et fantastisk lysindfald året rundt.

Grunden er ikke helt plan og det er blevet udnyttet med en nedsænket stue med to trin ned – det giver en god effekt. Som rumdeler står der en rå murstensvæg med indbygget biopejs til brug i de kolde måneder eller når der skal skrues op for hyggen.

Ydunsvej 80

I guder et flot hus på Ydunsvej i Skive! Her er der plads til hjem og arbejde ét og samme sted da bygherre har arbejdsplads på hjemadressen. Huset er bygget efter de klassiske funkislinjer – enkelt og stilrent.

Indvendigt mødes man af lyse rum med skønt lysindfald gennem de store vinduespartier leveret af viborgensiske Unik Funkis. I centrum af huset findes køkken/alrummet – et herligt leverum med masser af plads. Lækkert er også biopejsen i den rå murstensvæg ind til stuen og New Yorker glaspartiet – det giver en fin kontrast til det ellers meget stringente og lyse look.

Huset byder på 212 m2 boligareal, 40 m2 carport, 26 m2 skur og 20 m2 overdækket terrasse.

Dunhammeren 34

Med en skøn beliggenhed lige op til skovbrynet på Dunhammeren 34 i Viborg har vi opført en 1-plansvilla på 224 m2 med en integreret garage på 64 m2 og overdækket terrasse på 32 m2.

Rene linjer og storslåethed og det umiddelbare indtryk. Spændende overdækket indgangsparti hvor der er tørvejr og læ for de ventende – bemærk ovenlysvinduet og den flotte listeinddækning.

Husets facade er en blanding af rå teglsten og hvidpudsede flader – sammen med et udhæng beklædt med sort Falzonal og en underbeklædning i cedertræ er der skabt et flot kontrastfyldt samspil.

Indenfor er der akustiklofter i alle rum – dette er nødvendigt med de hårde flader, som godt kan være hårdt ved akustikken, men loftet gør det behageligt samtidig med det ser godt ud. Bemærk også de flotte sildebenslagte fliser i badeværelset og de store fliser der er benyttet overalt i huset med undtagelse af stuen, hvor der er trægulv.

Hvidkløver 16

I Silkeborg opførte vi et 1-planshus med mange spændende detaljer:

  • Facade muret op i mørke teglsten af typen Bellagio RT472 fra Randers Tegl kombineret med glatpudsede flader med indfarvet hvid tyndpuds.
  • Metalbeklædning med sort Falzonal med lodret fals.
  • Buet murværk ved indgangsparti
  • Velfac 200 Energy træ/alu vinduer i farven sort granit
  • Stokbeklædning i Sibirsk lærk
  • Ovenlys
  • 15 KWh solcelleanlæg

Indretningen byder ligeledes på mange interessante løsninger og så er der også taget højde for uderummene.

Skrivervænget 8

I en skøn udstykning ved golfbanen i Ry er vi stolte over at have bygget dette toplanshus tilbage i 2019. Her er der leget med de kubistiske linjer tilført en spændende kontrast i form af det buede indgangsparti.

Kvadratmeterne fordeler sig således:
– En underetage på 101 m2
– En overetage på 105 m2
– Carport 41 m2
– Skur på 34 m2
– Overdækket terrasse 25 m2

I underetagen har vi værelserne – tre styk, bryggers med udgang, en stor entré med spændende trappeopgang til overetagen, hvor køkken/alrum, stue og forældreafdeling findes foruden udgang til en stor terrasse med udsigt over golfbanen og helt til Himmelbjerget!

Huset er muret med to typer facadesten. Den ene er fra Egernsund Tegl af typen Cassis – og i de tilbagetrukne felter er der benyttet en sten fra Strøjer Tegl af typen Lyra. Vinduerne er Velfacs Energy 200 træ/alu og ellers er der på facaden benyttet en lodretmonteret Superwood.

Enebærvej 40

I et ældre villakvarter i Risskov opførte vi i 2019 en spændende villa på 200 kvadratmeter tegnet af M2 Plus arkitekterne. Huset byder på to store børneværelser på hver 13 m2, et stort køkken/alrum på 43 m2 og en stue på 25 m2. Separat voksenafdeling med soveværelse og walk-in på samlet 23 m2 og et tilhørende badeværelse på 9 m2. Derudover et kontor på 10 m2, et ekstra badeværelse på 7m2 og et bryggers på 11 m2. De resterende kvadratmeter er brugt på gang og gæsteindgang.

Der er tale om en tidløs funkisvilla muret op med D91 facadestenen fra Petersen Tegl med grå fuge og Velfac 200 Energy lavenergivinduer i farven sort granit. Prikken over i´et er den hævede kube, som er beklædt med sort Falzonal og en underbeklædning i cedertræ. Samme løsning er benyttet på den overdækkede terrasse og på den 38 m2 store carport.

Huset har fjernvarme, et 1,5 KwH solcelleanlæg og lavenergivinduer. Derved holdes energiforbruget i huse på et absolut minimum.

Funder Skovvej 164

192 spændende kvadratmeter med mange flotte detaljer bygget på Funder Skovvej ved Silkeborg. Centrum er alrummet – herfra to trin op til den hævede stue og smukt adskilt med den listebeklædte skillevæg, hvori der er integreret en biopejs.

Huset forenes på bedste vis med den smukke natur udenfor – de listebeklædte elementer indenfor går igen udenfor på den overdækkede terrasse og de store vinduespartier trækker nærmest naturen indendøre.

De 192 kvadratmeter rummer tre værelser, to badeværelser, bryggers, højloftet entre, soveværelse med walk-in closet samt stort alrum og stue. Meget veludnyttet og rummeligt.

Nørremøllevej Nord 3

At bo ned til søerne i Viborg står øverst på listen over gode beliggenheder. Her opførte vi i 2019 et rigtig lækkert hus i to plan tegnet af Mogens Starcke fra M2 Plus. Huset er bygget ind i skrænten og har den skønneste udsigt over Nørresø.

Vi arbejder på en beskrivelse af huset – kig forbi senere.

Hovvænget 11

Lidt uden for Skive, i en mindre by der hedder Hem, afleverede vi i foråret 2019 denne etplansvilla på 185 veludnyttede kvadratmeter samt en integreret garage på 50 kvadratmeter. Huset er muret med en mørk sten med en midterkube beklædt med cedertræsstokke, der giver et elegant udtryk til huset. Ud mod haven er der en større overdækket terrasse – her er taget svævende ligeledes med cedertræsstokke på både væg og loft.

Indenfor er der valgt et spændende og elegant New Yorker gulv i poleret beton, hvilket overflødiggør fejelister og giver et meget stilrent look.

Lynggaardsvænget 9

På en 1.800 m2 stor hjørnegrund på Lysgaardsvænget i Sejs ved Silkeborg byggede vi i 2017 en 201 m2 stor étplansvila med en 10 m2 overdækket terrasse.

Huset, som består af tre kuber, er muret i en sort sten fra Randers Tegl (RT601) brudt af beklædning med cedertræsstokke.

Lofthøjden i midterkuben er på 3,4 meter og 2,6 meter i resten af huset.