Drømmer du om et hus, hvor kvalitet, finish og alle detaljer er veludført? HTL Totalbyg er kvalitetshåndværk med fokus og omtanke. Du fortæller os om dine visioner, og får råd samt den bedste faglige sparring i forhold til realiseringen af dit projekt. Men først og sidst er det dig, der bestemmer!

Du er med under hele processen, og udover et godt stykke håndværk og det rigtige resultat, er det vigtigt for os, at du er tryg, og ved, at alle dine ideer og forslag bliver taget til hjerte. Her springer vi aldrig over, hvor gærdet er lavest, men prioriterer altid den håndværksmæssige korrekte løsning.

Med rødder i den midtjyske muld prioriterer vi projekter i vores nærområde. Det gør vi for at kunne garantere netop den høje standard og det nære tilhørsforhold mellem dig og os, som dit optimale projekt afhænger af. Hos HTL Totalbyg er vi op mod 20 fastansatte og derudover samarbejder vi med M2 Plus og Mandrup Arkitekt & Ingeniør samt et fast hold af dygtige underentreprenører. Vi beskæftiger os udelukkende med totalentrepriser indenfor nybyggeri og hjælper gerne jer i hus! Har I en grund, så kontakt os for en snak omkring ideer og mulige planløsninger. Derefter kan vi få vores arkitekter til at tegne projektet færdigt og beregnet et tilbud.

Vi glæder os til at gennemgå, udvikle og realisere jeres kommende byggeprojekt. Vi ser frem til at høre fra jer!

BJARKE BUNDGAARD HAUBRO

BJARKE BUNDGAARD HAUBRO

Medejer
htl@htltotalbyg.dk
Tlf. 6170 2144

Bjarke står for den administrative styring, udfærdiger tilbud, fakturerer og har kontakten til vores kunder. Bjarke er udlært tømrer.

NICOLAJ NORDBY TOUGAARD JENSEN

NICOLAJ NORDBY TOUGAARD JENSEN

Medejer
nt@htltotalbyg.dk
Tlf. 2628 0045

Nicolaj er vores byggeleder. Han styrer byggepladserne og de enkelte projekter. Nicolaj er udlært tømrer.