En god terrasse

Terrassen er et vigtigt punkt i dit nybyggeri og et skønt sted at opholde sig i sommermånederne. Der er mange muligheder og mange materialevalg at forholde sig til. Skal terrassen bygges i sten, træ eller komposit? Skal terrassen overdækkes? Og hvad koster en terrasse i det hele taget? Læs mere

Køkken alrummet er husets hjerte

Du opholder dig her i mange timer hver dag, så sørg for at lave rummet hyggeligt! Det er husets hjerte og du skal føle dig hjemme her. Husk at rummet har en dagligdagsfunktion og en anden funktion når der er gærster, hvor der skal være plads til mange. Men hverdagen er de fleste dage og det må være førsteprioriteten.

Med inspiration fra de gamle dage, så indtænk en viktualiefunktion i køkkenet. Det kan være i form af et decideret viktualierum – alternativt et viktualieskab. Det er skønt at have et sted til opbevaring.

En anden ekstrem vigtig ting er akustikken. Den kan skabe så meget irritation og stress. Vi anbefaler at prioritere en god akustik før udseende. Vælg et loft, tæpper eller vægbeklædning, der gør akustikken god.